V-stromania ediția a XV-a Voroneț 28-30 iunie 2024
Re: V-stromania ediția a XV-a Voroneț 28-30 iunie 2024
Salut ! Se poate sa mai adaug o persoana participanta, de la 2 persoane la 3 ? Prin urmare si o modificare a camerei solicitate, de la una dubla, la una tripla, cu plata diferentei aferente? Sunt inscris la pozitia 44 (Ionut Ilisei). Multumesc!
-
-
Salutare, prieteni! 
Din motive temeinice, am decis schimbarea locației pentru Vstromania XV Voroneț de la Casa Elena la Hotel Toaca Bellevue din Gura Humorului (distanță aprox 3 km).
Condițiile de cazare sunt chiar mai bune, rămânem în regim de demipensiune la același preț
Voi reveni cu detalii despre trasee (vor fi mai multe, cu posibilitate de a alege, grupul fiind unul mare nu ne dorim ca într-o binecuvântată zi de sâmbătă să stăm blocați în trafic).
Rog pe cei care încă nu au confirmat plata să o facă, sau să confirme prezența la eveniment prin mesaj (mă puteți contacta și telefonic, fără probleme).
Seară excelentă tuturor !

Din motive temeinice, am decis schimbarea locației pentru Vstromania XV Voroneț de la Casa Elena la Hotel Toaca Bellevue din Gura Humorului (distanță aprox 3 km).
Condițiile de cazare sunt chiar mai bune, rămânem în regim de demipensiune la același preț

Voi reveni cu detalii despre trasee (vor fi mai multe, cu posibilitate de a alege, grupul fiind unul mare nu ne dorim ca într-o binecuvântată zi de sâmbătă să stăm blocați în trafic).
Rog pe cei care încă nu au confirmat plata să o facă, sau să confirme prezența la eveniment prin mesaj (mă puteți contacta și telefonic, fără probleme).
Seară excelentă tuturor !

Salutare! Din vstromanisti cineva care pleaca vineri din Timisoara?
- zece d rosu
O intalnire foarte reusita, ne-am simtit minunat, cazarea de nota 10 (camere mari, pat super-confortabil), balcon, retras, liniste...
Multumim foarte mult Miha & Gospo pentru efort si organizare!
Va pupa 10 !
Multumim foarte mult Miha & Gospo pentru efort si organizare!
Va pupa 10 !
-
Salutari,
Vreau sa ma apuc de un filmulet cu editia asta, daca mai are cineva filmari pls share
Multumim Gospo pentru organizare si Molek pentru poze!
Vreau sa ma apuc de un filmulet cu editia asta, daca mai are cineva filmari pls share

Multumim Gospo pentru organizare si Molek pentru poze!
Iar am uitat si am ratat.
De cativa ani imi tot propun!

Cum sa fac sa imi pun ceva reminder, ca la urmatoru vin si io!
De cativa ani imi tot propun!

Cum sa fac sa imi pun ceva reminder, ca la urmatoru vin si io!
Vezi ca urmatoarea e in toamna in Delta
Salutare, imi puteti spune, va rog, cu cine pot lua legatura sa achit si sa primesc cele doua tricouri, ca la eveniment nu am mai ajuns.
Multumesc!
Multumesc!